PHP consultancy

Hoewel PHP veel object oriented capaciteiten heeft, was hij niet geboren als een object oriented taal maar een scripting taal. Dat maakte in het begin niet veel uit maar omdat nu de PHP ook een oplossing is geworden voor de zakelijke oplossingen, heeft hij meer en meer OO structuur gekregen. PHP wordt vandaag nog altijd niet als een Object Oriented taal beschouwd maar als een Hybride taal. De architectuur van Zendframework geeft ook een inzicht van wat de makers van PHP willen nastreven. Voor een PHP applicatie met vlotte database design, sterke Object Oriented PHP architectuur en duidelijke documentatie, kan u 100% op SUDO rekenen. Wij zijn bereid om uw problemen definitief op te lossen.

javascript consultancy

javascript is altijd een leuke playground maar helaas zijn er weinige zich bewust van de object oriented capaciteiten van Javascript. Door gebruik te maken van de object oriented Javascript, kan er een desktop-like snelle interfaces worden gebouwd die onbeperkt kan worden uitgebreid. Object oriented javascript is een must om een gezonde architectuur op te bouwen voor uw project. Wij ontwikkelen ijzersterke client-side applicatie voor allerlei server-applicaties die kunnen communiceren op een universeel manier zoals XML of JSON. Ernaast maken wij ook dikwijls gebruik van plugin patterns van de verschillende libraries zodat de gewenste functionaliteit opnieuw en opnieuw kan worden gebruikt in de applicatie. Huur uw eigen javascript-ninja vandaag voor een ijzersterke user interface.

mobiele ontwikkeling

In het begin had mobiele ontwikkeling veel handicaps zoals trage cpu's, dure internet kosten, beperkte hardware access maar dat is nu helemaal veranderd. Smartphones kunnen nu veel meer doen en mobiel internet is goedekoper. Omdat mobiliteit ook belangrijk is voor de hedendaagse leven, is het vraag aan de mobiele applicaties is enorm gestegen. Een andere reden hiervoor is de mogelijkheden van de hedendagse mobiele toestellen die desktop computers niet hebben. Als ik er een paar moet opnoemen, zijn dat compass, accelerometer en GPS waarmee een applicatie meer kan ten opzichte van een desktop PC. Wij ontwikkelen allerlei mobiele applicaties voor verschillende platforms zoals android, Iphone en Blackberry. Heeft u een mobiele opdracht, dan aarzel niet om ons te contacteren.

desktop ontwikkeling

De sterkste desktop applicaties ontwikkelen met Adobe AIR, is ook een van onze passies. Web development heeft beperkingen zoals hardware access, file system access wegens security waardoor een web based oplossing niet van toepassing is voor bepaalde applicaties. Dankzij de uitstekende API van Adobe Air, kunnen wij u desktop oplossingen aanbieden op een snelle en efficiente manier.

Naam:
E-mail:
7+3 ?